15. decembar 2021.

Možete nas podržati na različite načine, svi su vredni i znače nam da u kontinuitetu razvijamo naše progame.

Pratite nas na društvenim mrežama, kada ste u prilici preporučite prijateljima i kolegama da nas prate ili da se uključe u naše aktivnosti.

Kao konkretniju akciju možete nas podržati kroz kupovinu knjige „Street art Belgrade“, učešće na street art turama i radionicama. Postoje mogućnosti kombinovanja svih naših „proizvoda“ za potrebe organizacije team buildinga, rođendana i kreativnih druženja.

Knjiga Street Art Belgrade

Ova knjiga je autentičan poklon za porodicu, prijatelje, zaposlene, poslovne partnere i klijente.

Knjiga pruža prvi sveobuhvatni pregled beogradske ulične umetnosti, kako stilski tako i unazad kroz vreme.

  • Beograd je predstavljen na specifičan način – kroz fotografije ulične umetnosti
  • Preko 500 fotografija i ukupno 218 strana
  • Knjiga je dostupna u dva izdanja, sa tekstovima na srpskom i engleskom, i srpskom i francuskom jeziku.
  • Posebna ponuda za veće količine

Street art ture i radionice
Sećate se rečenice: “Upoznajte svoj grad da biste ga više voleli”? To je upravo princip na osnovu koga su sačinjene naša predavanja na otvorenom. Vodič je Ljiljana Radošević, istoričarka umetnosti i licencirani turistički vodič. Grupe se organizuju u zavisnosti od broja učesnika, do 10 i do 20 osoba. Postoji nekoliko lokacija u gradu koje se obilaze: Blok 45, Dorćol, Centar grada, Topčider i Vračar

Šta vas očekuje
Pored toga što ćete provesti kvalitetno vreme napolju, imaćete priliku i da se upoznate sa onim osobenostima Beograda koje na prvi pogled možda ne primećujete. Otkrićete da ne postoji ništa lepše od suncem obasjanog grafita posle šetnje ulicama koje obično zaobilazite.

Ukoliko želite da „izađete na zid“ i uprljate ruke, organizujemo street art radionice sa trenutno najaktivnijim umetnicima i umetnicama na beogradskoj sceni. Na radionicama se oslikavaju manji formati, učesnici se upoznaju sa tehnikom spreja i izrade šablona. Cilj radionica je da inspirišu i pruže praktično znanje učesnicima, kao potporu za dalji rad i razumevanje ulične umetnosti

Za više informacija stojimo vam na raspolaganju.